Boka taxi eller BUD åt företag

Boka taxi eller bud åt företag ska vara enkelt. Vi vet hur skönt det är att kliva in i en varm bil en kall kväll, hur viktigt det är att den beställda flygtaxin kommer som avtalat i ottan, hur mycket det betyder att resan känns trygg, att man kommer fram i tid, att kostnaden inte kommer som en chock.

Du vet hur vi menar. Och vi gör allt vi kan för att du ska känna det. Vi på Taxi Västra Skåne har trafikerat gatorna sedan många år tillbaka.

När ni beställer taxi åt företag så kan ni betala med faktura, Swish, Klarna eller så klart i taxin om så önskas. Vi på Taxi Västra Skåne gör det enkelt för er!

Betala gärna med Swish till nr. 123 217 73 76

Boka en taxi genom att ringa, mejla, fyll i formuläret till höger eller registrera er genom Taxicaller ovan. Har ni frågor är det enklast att skriva i vårt chatt fönster till höger eller ring oss, vi svarar så fort vi kan.

Tack för att ni väljer Taxi Västra Skåne och vi önskar er en mycket trevlig resa.

Budtransporter

Naturligtvis kör vi bud – allt från små paket till medelstora lastpallar. Vi har fast pris inom och mellan de olika kommunernas tätorter. Fråga efter vilket pris som gäller i din kommun eller stad.

För att boka ett BUD se uppgifterna nedan.

Boka företag

Här kan du förköpa dina kommande resor

 

Genom att förköpa kilometrar kan du köpa en taxiresa åt en annan person, som i sin tur inte behöver oroa sig för hur resan ska betalas.

Detta system kan komma till använding om någon du känner saknar eller ev. kommer sakna förmågan att hantera pengar. Eller om ni helt enkelt tycker det är smidigt med Klarna.

Betala gärna med Swish till nr. 123 217 73 76

Call Now Button